Vi bytter varelager og opplever lengre leveringstid enn normalt. Vi beklager dette!

Opplysninger om angrerett

OPPLYSNING OM ANGRERETT

Angrerett

Du har rett til å gå fra denne avtalen innen 30 dager uten å oppgi noen grunn for dette.

Angrefristen utløper 30 dager etter den dag du eller en annen tredjemann enn transportøren, som du har utpekt, får varen(e) i fysisk besittelse.

Du kan benytte angrerettsskjema, men dette skjemaet er ikke obligatorisk.

Du kan også elektronisk fylle ut og sende angreskjemaet eller en annen utvetydig erklæring via e-post eller brevpost. Dersom du benytter e-post alternativet, sender vi deg umiddelbart et mottaksbevis på et varig medium som e-post.

Du kan si fra til oss på en av følgende måter:

  • Pr epost: post@barnefryd.no,
  • Pr brevpost: Barnefryd, Postboks 111, 1411 KOLBOTN

Ved å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender meldingen om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper.

Virkningene av at angreretten brukes

Dersom du går fra denne avtalen, skal vi tilbakebetale alle betalinger vi har mottatt fra deg, herunder leveringskostnadene (med unntak av tilleggskostnader som følge av at du har valgt en annen type levering enn den billigste standardleveringen vi tilbyr), uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 30 dager etter den dag vi mottar melding om din beslutning om å gå fra denne avtalen.

Vi foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtale noe annet med oss.
I alle tilfeller vi du ikke bli pålagt noe gebyr som følge av tilbakebetalingen.

Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varene tilbake eller til du har lagt fram dokumentasjon på at varene er sendt tilbake, eller til det av disse tidspunktene som inntreffer først.

Du må returnere varene til oss;
Barnefryd.no, Postboks 111, 1411 KOLBOTN

uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 30 dager etter den dag du har underrettet oss om at du ville gå fra avtalen. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 30 dager er utløpt.

Du vil måtte bære de direkte kostnadene ved å returnere varene, du velger selv din frakt metode og gjør opp de.

Du er ansvarlig bare for en eventuell reduksjon i varenes verdi som skyldes en annen håndtering av varene enn den som er nødvendig for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon.

Liquid error (layout/theme line 165): Could not find asset snippets/gts.liquid