Vi bytter varelager og opplever lengre leveringstid enn normalt. Vi beklager dette!

Om oss

Barnefryd.no er en nettbutikk med barneleker som er morsomme eller bærekraftige. Selskapet holder til i Kolbotn der vi tar imot, pakker og sender varene selv fra lageret. I hjertet av Barnefryd er det to punkter vi er opptatt av. Det er miljøvennlige og lærerike produkter for barn. Det skal være en fryd å lære og leke. Alle våre produkter er av god kvalitet fra solide og erfarne leverandører. 

Det er trygt å handle fra oss. Vi er en norsk nettbutikk med hurtig levering fra Kolbotn (1-4 virkedager). Vi påstår at vi har rask og god kundeservice (Noe vi også har blitt fortalt av tidligere kunder).  Vi selger trygge og lærerike leker for barn, og noen bærekraftige leker også.

Vi vet hvor stor glede et barn kan ha av en liten ting. Vi alle har vært små engang og vi vet at det fortsatt finnes et lite barn i enhver voksen.

Kontakte oss dersom du har noen spørsmål, eller hvis du ønsker mer informasjon ang produkter. Du kan nå oss på post@barnefryd.no, eller 64 80 82 10. Du er også velkommen til å følge oss på Facebook, Instagram og Nyhetsbrev.

Vennlig hilsen:

❤️  Familien fra: Beitter Norway Jørgensen, Organisasjonsnummer: 930 025 267 MVA ❤️

Liquid error (layout/theme line 165): Could not find asset snippets/gts.liquid