Vi bytter varelager og opplever lengre leveringstid enn normalt. Vi beklager dette!
Sommer sol sommerblogg sommervarer bade svømme barneryd.no

Sommerlekene finner du hos Barnefryd

Sommerlekene finner du hos Barnefryd

Nå er endelig sommeren her for fullt, og hva er bedre enn å tilbringe de solrike varme dagene ute?☀️ Med utstyr og leker for vann, og samtidig leker til land, så vil du kunne finne mye av det du vil trenge til sommeren her hos Barnefryd!

Med leker fra produsentene Bestway og Brookite kan vi tilby alt fra badeball, basseng og drager, til baderinger og annet sikkherthetsutstyr for de små i vannet!

Trygghet i vann!

Armringer for de mindre

Med armringer og baderinger kan du slappe litt mer av når ungene er i vannet. Vi har sikkerhetsutstyr til barn i flere aldere. Perfekt for de små som så vidt har begynt i bassenget, eller for de litt større som fort blir slitne av å holde seg over vannet i en lengre periode. Hos Barnefryd er "Trygghet i vannet" viktig, så dere finner gode og rimelige produkter, som også er veldige lette å oppbevare og blåse opp😁

 

Drager

Fra Brookite!

Hvem gjennkjenner ikke igjen den klassiske dragen? :) Ta med ungen din på de grønne slettene og la vinden gjøre sin magi på dragen, akkurat slik som du gjorde i din barndom. Se som den svever! Det morsomme er at vi har drager i flere former og størrelser, der noen av dragene ser ut som en "dinosaur"! Trykk deg inn på "Brookite" og se selv.

 

Basseng

Badebasseng i flere størrelser å velge mellom!

Hvis ungene har veldig lyst til å bade, men strendene er stappfulle av folk, hvorfor ikke bare ta badet utenfor huset?🤩 I en av mange basseng å velge mellom, har vi sikkert den som passer deg og ungene dine best! Noen ganger er det best å gjøre det enkelt og slippe alt stresset som kommer med å dra på stranda. Enkle å oppbevare og blåse opp! Og du har også bedre kontroll over ungene!

 

Leker i vann og på land

Leker i vann og på land

Slapp av i bassenget eller på havet med en av disse fancy "bademadrassene"! Eller så har vi snorkelsett for den litt mer nysgjerrige. Hva enn som måtte passe deg eller dine barn kan du finne blant "Bestway" kategorien eller på "Uteleker". Nyt sommeren ute, men nesten like viktig: "HUSK SOLKREM!"😋

Sommerlekene finner du hos Barnefryd!

 

Liquid error (layout/theme line 165): Could not find asset snippets/gts.liquid