Vi bytter varelager og opplever lengre leveringstid enn normalt. Vi beklager dette!
Pokemon Pokémon Sword Plysj figurer bamser Shield Blogg Pikachu Barnefryd.no

Pokémon - Moro for store og små

Pokémon - Moro for store og små

Pokémon er noe som virkelig aldri går ut på mote, og kan være like gøy for både barn og voksne. Opp igjennom årene har det stadig kommet flere og nye Pokémon, men det er fortsatt de aller første som regjerer. De kommer i alle former og farger, som gjør det lett for alle å finne seg sin favoritt. Pokémon har tatt hele verden med storm, og bamser og figurer er en storslager hos de aller fleste.

Pokémon, som står for “Pocket Monsters”, ble skapt av Nintendo og oppstod originalt som spill til gode, gamle Game Boy. Dette utviklet seg etterhvert videre til en TV-serie, og før vi visste ord av det fikk man plutselig tak i alt av klær, leker, kosebamser og figurer.


Til tross for at målgruppen er barn og unge, er det mange eldre som har vokst opp med Pokémon, som gjør at det kan være en veldig fin ting man kan dele med og føre videre til barna sine. Slagordet til Pokémon, “Gotta catch ‘em all”, kan i stor grad gjelde når det er snakk om disse bamsene og figurene. Når man først har én, vil man ha alle!


Her på Barnefryd har vi et stort utvalg av disse for store og små, som du kan se ved å klikke her. En av våre aller største bestselgere er Pokémon - Battle Feature Figure, som er en 11 cm stor actionfigur av tidenes mest populære Pokémon. Det som er så flott med disse figurene er at de kan brukes til så mangt - for eksempel så kan barna kjøre igang en skikkelig Pokémon-battle med en venn!

Blastoise - Blastoise er en stor, blå skilpadde med vannkanoner på ryggen som brukes mot motstanderne. Det er en vanntype, og er mest effektiv mot typene jord, stein og ild. Blastoise er svakest mot andre vanntyper, gresstyper og dragetyper.Gengar - Gengar er en lilla skygge-Pokémon, som er en blanding av typene spøkelse og gift. Gengar har røde øyne og et ondt smil, som kan virke skummelt for motstandere. Den kan gjemme seg i skyggene til et hvilket som helst objekt. Gengar er mest effektiv mot typene gress, insekt og fe, og er svakest mot typene spøkelse, mørk, psykisk og jord.Mewtwo - Mewtwo er en psykisk Pokémon som ble vitenskapelig laget. Den er stor og grå med lilla hale, og er en av verdens mest kjente Pokémon. Mewtwo er løst basert på en annen Pokémon som heter Mew, og dens største svakheter er typene stål, psykisk og mørk. Den er mest effektiv mot kamptyper og gifttyper.Scizor - Scizor er en rød Pokémon med klør til hender som er av typene insekt og stål. Den er sterk nok til å knuse en kampestein, og har små vinger som brukes til å kontrollere kroppstemperaturen. Scizors største svakheter er ildtyper, kamptyper, flyvetyper, spøkelsestyper og jordtyper. Den er mest effektiv mot typene gress, gift, psykisk, is, stein og fe.


 

Actionfigurer må man ha, men det som selvfølgelig gjør barnerommet komplett er en søt kosebamse i sengen (eller mange). Her på Barnefryd har vi de desidert søteste Pokémonbamsene, som kan være en kompanjong for barnet i mange, mange år. En av våre mest populære er selvfølgelig Pikachu, som er den første av mange Pokémon man blir introdusert til i spillene og serien. Pikachu er søt, myk og råtøff - hva mer kan man vel ønske seg i en bamse?

Handle produkt
Liquid error (layout/theme line 165): Could not find asset snippets/gts.liquid