Vi bytter varelager og opplever lengre leveringstid enn normalt. Vi beklager dette!
Ny dag, ny tatovering

Ny dag, ny tatovering

Ny dag, ny tatovering

Synes du tatoveringer er kult, men har ikke lyst til å ta en ekte? Er du en av de som ombestemmer seg rimelig fort? Eller er du usikker på om du hadde kledd det? Frykt ikke, her er muligheten for å teste så mye du vil uten permanente konsekvenser!

 Her hos Barnefryd har vi Tattly, som er midlertidige tatoveringer som lett kan vaskes bort om ønskelig. Tattly er helt trygt og ikke-giftig, og varer i gjennomsnitt 2-4 dager. Produktene er laget med grønnsaksbasert blekk. Vi har mange fete alternativer som passer for alle og enhver, men vår desidert største bestselger er Tattly Brilliant Bracelet Set. Her får du 8 tatoveringer, i tillegg til en enkelt Tattly-svamp for perfekt påføring av tatoveringene.


Tattly jobber med profesjonelle artister og designere for å skape midlertidige tatoveringer av høyeste kvalitet, og for hver pakke solgt går en generøs sum tilbake til de som står bak designet.En ting som Tattly står for, som vi er veldig enige i, er at bra design og kunst kan gjøre mennesker glade. De mener at kvalitetsprodukter og uslåelig kundeservice er de eneste mulighetene, og at for både barn og voksne burde hver Tattly komme med et smil. For det er nemlig sånn at disse midlertidige tatoveringene kan brukes av nettopp det - både barn og voksne i alle aldre. Tatoveringer er en måte å uttrykke seg selv på, og vi vil hjelpe deg med å gjøre det.


På nettbutikken vår har vi mange alternativer, slik at alle skal finne noe de liker. Vi har blant annet blomster, planter, ikoner, dyr og diverse samlepakker. Utvalget vårt passer for alle aldre, og vi prøver å ha noe alle kan få glede av. Du kan sjekke ut tatoveringene våre her!

Handle produkt
Liquid error (layout/theme line 165): Could not find asset snippets/gts.liquid