Vi bytter varelager og opplever lengre leveringstid enn normalt. Vi beklager dette!
L.O.L. lol surprice present present er gaver til barn fra Barnefryd

Har du fått med deg de spennende L.O.L.-dukkene?

Har du fått med deg de spennende L.O.L.-dukkene?

Har du fått med deg de spennende L.O.L.-dukkene?

I L.O.L.-verdenen er det babyene som styrer alt. Heng deg på trenden og la barna dine bli kjent med disse fantastiske dukkene og deres mange overraskelser. Her kan man skape en hel verden med blant annet kjæledyr, kjøretøy og dukkehus. Det morsomme med L.O.L. Surprise! er at man aldri vet hva man får før man åpner!

Bak skall med syv lag befinner det seg en overraskelse - nemlig en L.O.L.-dukke som både kan endre farge, gråte og tisse. Det er like spennende hver gang å se hvilken dukke man ender opp med, og å se at samlingen vokser. Når vil man endelig få Queen Bee, som er den mest sjeldne av dem alle?

Det er sikkert mange som har fått med seg “unboxing”-fenomenet på YouTube, hvor folk legger ut videoer av at de pakker opp ting, som for eksempel nye leker og dukker. Det er dette fenomenet L.O.L. er inspirert av, og det kan tydelig merkes på de syv lagene man må gjennom for å komme til overraskelsen. Dette er med på å bygge opp suspensen, og gjør dette eventyret for barna ekstra berikende. Det blir en del av selve leken - det ekstra elementet ved å bruke lang tid på å pakke den opp gir virkelig noe ekstra til hele opplevelsen.


I 2018 var L.O.L. Surprise! på topp 10 over mest populære leker i USA, og kommer til å være det neste store for barn i Norge. Her i Barnefryd har vi et utvalg av noen av de mest populære L.O.L.-artiklene, som kan sjekkes ut her


Når barnet ditt har fylt 4-5 år og begynner å få en forståelse for fremtiden, vil de etter hvert føle på den delen av hjernen som liker forventning. Dette gjør at de gjerne vil sette pris på å ta seg god tid når det kommer til å åpne skall etter skall for å komme til overraskelsen på innsiden. Hvis du ikke trodde at gaver kunne
bli mer spennende, så vet du det nå!En av de mest spennende L.O.L.-produktene vi tilbyr i dag, er L.O.L. Surprise Hairgoals Serie 2. Her får man hele 15 overraskelser, inkludert en dukke med helt ekte hår. I denne nye serien kan man finne 9 forskjellige dukker, og alt deres tilhørende utstyr. Dette er mildt sagt en skikkelig eventyrlig slager for barna!

Handle produkt
Liquid error (layout/theme line 165): Could not find asset snippets/gts.liquid