Vi bytter varelager og opplever lengre leveringstid enn normalt. Vi beklager dette!
Blekksprutbamsen alle snakker om!

Blekksprutbamsen alle snakker om!

Blekksprutbamsen alle snakker om!

Klarer du å være sur når du ser denne reversible blekkspruten?

reversible octopus

De aller fleste av oss har vel fått med seg hva TikTok er, enten du er 19 eller tobarnsmor på 45. Men har du fått med deg disse utrolig søte blekksprutene som tok hele verden med storm da de ble populære gjennom nettopp denne appen?Er du lei av å fortelle din bedre halvdel at du er i dårlig humør? Har du lyst til å vise verden at du er glad? Da er denne blekkspruten perfekt for deg. Den er søt og sint på samme tid, og det er bare å vrenge den etter hvordan dagsformen er, for den er nemlig reversibel! På den ene siden er den blid, og på den andre siden blir den ganske sur.


De kommer i alle mulige fargekombinasjoner, er ubeskrivelig myke og smelter hjertet ditt. Kanskje dette er den perfekte gaven til en venn eller kjæreste som har et humør på nivå med en berg- og dalbane, og som ikke er så flink på å uttrykke følelsene sine? Det finnes ingen bedre måte å vise noen at du bryr seg!


  • Myk og perfekt å kose med, laget av høy kvalitet

  • Det er kjempelett å vaske den, så den holder seg ren og fin i lang tid

  • Det finnes uttallige fargekombinasjoner man kan velge mellom


En av mange flotte ting med denne blekkspruten, er at den ikke tar stor plass. Skal du på besøk til kjæresten eller familien? Skal du på ferie? Eller kanskje du rett og slett føler for å ha den med på jobb for å gi kollegaene dine en heads up? Frykt ikke, denne kan du lett ta med deg hvor som helst! Den passer perfekt i veska eller sekken, og veier nærmest ingenting.


Etter at denne utrolig søte blekkspruten gikk viralt på TikTok, har den blitt ranket som den aller mest solgte tingen i kategorien “Leker og spill” på Amazon. Kjøperne bruker bamsen som et verktøy for å lettere kunne uttrykke følelsene sine, fordi det ikke alltid er like lett for alle. Den kan kanskje være den emosjonelle støtten du og dine ikke visste at dere trengte?

Handle produkt
Liquid error (layout/theme line 165): Could not find asset snippets/gts.liquid